• Home
  • Lectures
    • Portrait
      • New Page
    • Fashion
    • Landscape
  • Memories
  • Blog
  • Contacts
Sensa
2500148620002664-screenshot20190405-135627motorola-motog-portrait.png

Bine ați venit!

Pe această pagină veți găsi informații despre aplicația ProiectSENSA.
Vizionați filmuleț

Pasul 1: 
alegerea săptămânii

Alegeți când doriți să folosiți aplicația, între săptămâna de sarcină 28 și 30. Comunicați-ne alegerea dumneavoastră.

Pasul 2: instalarea aplicației

Cu câteva zile înainte de începerea săptămânii pe care ați ales-o, vă vom contacta pentru a vă reaminti să vă instalați aplicația.


 


 

Pasul 3: folosirea aplicației

Odată instalată, aplicația vă va cere un cod și o parolă. Aceste date de log-in le veți primi de la noi. A doua zi, aplicația va începe să trimită notificări ori de câte ori va trebui să completați un chestionar despre cum vă simțiți. Acest lucru se va întâmpla de cinci ori pe zi, vreme de 7 zile.

 

Răspunsurile dumneavoastră ne ajută să înțelegem cum trăiți emoțiile, acesta fiind scopul proiectului nostru. Pentru aceasta, vă rugăm să vă acordați timp pentru o completare cât mai autentică a notificărilor.

Cum răspund la întrebări?

La fiecare notificare, aplicația vă va întreba câteva lucruri legate de emoțiile simțite în ultima oră. Veți putea răspunde la fiecare selectând un număr de buline, o bulină însemnând deloc, cinci buline însemnând foarte mult.

 

Veți vedea că printre opțiunile de răspuns se află atât emoții negative (ex. frică, tristețe) cât și pozitive (ex. bucurie, mândrie). Pentru fiecare, numărul de buline pe care îl selectați înseamnă în ce măsură ați simțit acea emoție în ultima oră, de la deloc (1 bulină) la foarte mult (5 buline).

 

În continuare, veți fi întrebată dacă emoția cu intensitatea cea mai crescută a avut legatură cu sarcina și dacă ați încercat să vă schimbați emoțiile. Pentru a răspunde cât mai corect, e important să rețineți că ne putem controla nu numai emoțiile negative, ci și emoțiile pozitive. 

 

 

De obicei, dacă emoția este negativă (ex. tristețe), ne dorim să îi scădem intensitatea sau să o înlocuim cu o altă emoție; în schimb, dacă emoția pe care vrem să o modificăm este pozitivă (ex. mândrie), încercăm câteodată să îi creștem intensitatea sau să îi prelungim durata. 

 

Totuși, pot exista situații în care alegerile să nu respecte acest tipar. De pildă, putem decide că este mai util să nu ne schimbăm deloc o emoție negativă (ex. ne poate mobiliza, într-o competiție) sau putem alege să ne scădem intensitatea unei emoții pozitive (ex. când vrem să cumpărăm un apartament care ne place foarte mult și vrem să ne controlăm emoțiile pentru a putea negocia).

 

Descărcați aplicația de pe  PlayStore (Android)
Descărcați aplicația de pe  App Store  (iOS)
Copyright © 2018 | All rights reserved.